Share:

Beneficiile usturoiului negru

Pe acelasi subiect

Dupa 5 ani de cercetari, acest produs a fost dezvoltat in Japonia, printr-un proces de gatit, cu proprietati foarte benefice pentru sanatate, de 10 ori mai multe decat cele ale usturoiului crud obisnuit, si fara mirosul si gustul puternic caracteristic.

Un cercetator din Japonia a cautat o modalitate de a dezvolta un usturoi inodor si printre numeroasele teste pe care le-a efectuat, a asezat un cap intreg de usturoi, cu toata acoperirea lui de coji, intr-un proces de afumare, cu lemn de foc dintr-un anumit tip de arbore japonez. si fermentatie, pentru un anumit timp la o anumita temperatura si umiditate.

Dupa aceasta perioada, omul de stiinta a observat ca, pe langa faptul ca dintii au capatat o nuanta negricioasa, si-a pierdut aproximativ 97% din mirosul pe care il avea. Dar, in acelasi timp, si-a dat seama ca componentele comune care alcatuiesc usturoiul, deci proprietatile acestuia, crescusera intr-un mod uimitor, de 10 ori mai mult. Acesta a fost inceputul unui intreg proces de comercializare si acum este cunoscut pe scara larga in toata Japonia.

Usturoiul alb are proprietati vindecatoare, dar are o aroma puternica si multi oameni simt stomacul suparat. Prin urmare, Usturoiul Negru este o varianta fermentata a celui traditional cu proprietati medicinale de 10 ori mai multe dar fara gustul sau puternic.

Consumul de usturoi scade colesterolul rau, este antibiotic si antiseptic, face sangele mai fluid, este diuretic, expectorant, decongestionant, iar utilizarea sa frecventa permite cresterea diametrului vaselor mici de sange, scade tensiunea arteriala si este un sedativ nervos.datorita continutului ridicat de fosfor si sulf.

Potrivit mai multor specialisti, usturoiul negru are o aroma dulce de prune, are un miros de fum si se poate pastra un an, fara conservanti. Pot fi consumate singure sau raspandite.

Ajuta sistemul imunitar, protejeaza organismul de bacterii si virusi, sunt antioxidanti, intarzie efectele batranetii, sunt foarte eficiente pentru diabet, hipertensiune arteriala, hiperlipidemie.

De asemenea, mentin nivelul tensiunii arteriale, protejeaza ficatul, imbunatatesc activitatea prostatei, ajuta la eliminarea lipidelor si a colesterolului rau. Este un energizant si revigorant natural.

Este bun pentru astm si probleme respiratorii, combate stresul si depresia, este un sedativ pentru nervi, ajuta la vindecarea ranilor, la intarirea oaselor, procesul sau este total natural, fara adaos de conservanti, si se pastreaza in stare buna pentru o perioada indelungata.

Printre cateva sfaturi pentru consumul lui, puteti consuma 1 pana la 3 catei de usturoi zilnic, inainte de micul dejun, deoarece isi mentine efectul energizant timp de 8 ore, si inainte de orice activitate fizica.

Aceasta ajuta digestia, accelereaza miscarea intestinelor.Nu produce nici un efect colateral, dar in caz de medicatie este indicat sa consultati in prealabil un medic.

Pe scurt, consumul unui singur Usturoi Negru va oferi de 10 ori mai multi aminoacizi, ceea ce il face mai bogat si mai dulce, de parca ar manca o pruna uscata.

Creste alicina de 10 ori, care este elementul care protejeaza organismul de bacterii si virusi, si este de 10 ori mai energica, intrucat un catel de usturoi negru are valoarea energetica a unui cap de usturoi comun, iar cel mai important lucru este care are doar 3% din mirosul catelului de usturoi comun.

Usturoiul negru este deja foarte popular in Asia, dar nu inca in restul lumii. Fara indoiala, acest nou produs este mai mult decat recomandat, pentru toate proprietatile sale magnifice.